Pensiuni Harghita - Pensiunea Napraforgo (Floarea Soarelui) - Praid - pensiuniromania.info

Pensiuni Harghita - Pensiunea Napraforgo (Floarea Soarelui) - PraidVreti ca copilul dvs sa se simte bine intr-un ambient placut? Din cca 180 de familii oaspeti la pensiunea noastra, 120 au fost cu copii mici. Vrei sa stii de ce? Vino la Pensiune si vei vedea cu ochii tai!

Va raciti des, aveti probleme cu caile respiratorii? Sunteti obosit de viata stresanta de la orase? Vreti ca copilul dvs sa se simte bine intr-un ambient placut? . . .

Sa aveti cateva ore de liniste pentru familia sa va odihniti sau relaxati in curte?
Ati gasit pensiunea potrivita: Pensiunea si Garsonierele Napraforgo (floarea Soarelui)!
Pensiunea este situata in apropierea salinei si a strandului cu apa sarata balneoclimatice, in mijlocul unei gradini mari.

Pensiunea este o casa rustica cu geamurile si usi galbene intr-o curte mare.
Are parcare in curte, filagorie, gratar si loc de joaca bine dotat pentru copii.
In cladire gasiti 2 camere cu un pat dublu si una simpla, cu baie propriu cu televizor prin cablu si internet wireless. Intre camere se gaseste bucataria dotata.

De curand Pensiunea Napraforgo s-a dezvoltat, am construit o cladire noua, cu patru camere identice, fiecare cu o mica bucatarie utilata, si baie proprie.
Garsonierele sunt concepute pentru turistii exigenti, pentru turistii veniti din strainatate, care vor sa cunoasca Romania, Transilvania si mai ales vor sa viziteze salina Praid si imperjurimile cu multe frmuseti narurale, culturale si gastronomice.
Ne-am gandit la familii, la turisti care vor sa-si petreaca vacanta la noi, de aceea ne straduim sa oferim excursii variate, un sejur de neuitat.


La Revelion se poate solicita atat pensiunea ca casa la cheie, cat si garsonierele. La pensiune total 4 camere cu 12 locuri, bucataria si sala de mese, iar la garsoniere 4 camera, total 12 persoane.

Suntem in colaborare cu mai multe restaurante din Praid, cu meniu zilei, sau a la carte, oaspetii nostrii beneficiind de diferite facilitati in aceste restaurante.

Preturile practicate se schimba in functie de perioada anului si durata sederii. Rezervarea prealabila se face prin telefon, iar rezervarea finala se face prin trimiterea unui avans.

Acceptam card Lyoness si bilet de sindicat.

Cazare Praid pensiuni Praid Pensiunea Napraforgo (Floarea Soarelui) Praid

Pensiunea Napraforgo (Floarea Soarelui) - Praid

Persoana de contact:

Fulop Ferenc

Adresa:

Praid, Str. Minei nr.55/a, jud. Harghita

Localitate:

Praid

Telefon:

0744.439.523

Pensiuni:
HARGHITA

Adauga comentariu

 


Cele mai noi pensiuni din HARGHITA

Pensiuni Harghita - Pensiunea Gentiana - Izvorul Muresului

Pensiunea Gentiana - Izvorul Muresului

Situata in statiunea Izvorul Muresului, in apropierea frumoasei Manastiri cu hramul Adormirea Maicii Domnului, la baza muntelui, chiar in marginea pa...

HARGHITA
Pensiuni Harghita - Pensiunea Madalina - Toplita

Pensiunea Madalina - Toplita

Pensiunea Madalina, baie in camera, TV, Internet ,balcoane, foisor in curte, hut, casuta pentru copii, teren de joaca pentru copii - livada, gratar in...

HARGHITA
Pensiuni Harghita - Vila Veverita - Borsec

Vila Veverita - Borsec

Vila Veverita va ofera intimitatea unui spatiu inconjurat de padure, fiind locul ideal pentru relaxare, fiecare camera oferind o panorama deosebita....

HARGHITA
Pensiuni Harghita - Pensiunea Ruxandra - Toplita

Pensiunea Ruxandra - Toplita

PENSIUNEA RUXANDRA este situata in TOPLITA STATIUNEA BANFYY (BRADUL). Vara va sta la dispozitie 2 stranduri cu apa mezotermala (27 grade) drumetii, ...

HARGHITA
Pensiuni Harghita - Pensiunea Csango - Valea-Rece - Ghimes

Pensiunea Csango - Valea-Rece - Ghimes

Decor natural de poveste, paduri salbatice, paSuni intinse, vai adanci, paraie involburate, traditii vii Si cultura originala, istorie bogata, oameni ...

HARGHITA

TRANSLATE THIS WEBPAGE