Pensiuni Neamt - Pensiunea Perla Neamtului - Vanatori - pensiuniromania.info

In Moldova, respectiv in judetul Neamt, istoria se impleteste cu legenda. Aceasta zona este cunoscuta sub aspect turistic in primul rand pentru renumitele manastiri: Agapia, Varatec, Neamt, Secu, Sihastria, etc. La fel de importante sunt si Manastirea Bistrita, Durau precum si schiturile Sihla, Icoana Noua, Icoana Veche, Vovidenia, Carbuna, Daniil Sihastrul, schitul de Maici de la Durau.

Toate aceste bijuterii arhitectonice se incadreaza perfect intr-un cadru natural de exceptie.

In Moldova, oaspetii sunt primiti cu inima deschisa, cu un pahar de tuica sau de vin, iar gastronomia este o aventura tentanta: mamaliga cu branza si smantana, branza afumata, pastrav afumat, sarmale, etc.

Cabana Turistica Perla Neamtului este o unitate turistica amplasata in apropierea renumitelor manastiri ale judetului Neamt, 500 m de DJ 15B, 30 km de Viaductul de la Poiana Largului, 53 km de Piatra Neamt si nu mai mult de 60 km de Suceava, o zona puternic incarcata ecumenic, respectiv manastirile Putna, Sucevita, Moldvita, Voronet, etc. Construita in stilul arhitectural al zonei, Cabana Turistica Perla Neamtului reuseste sa puna intr-un echilibru perfect frumusetea, nobletea si farmecul vechiului cu confortul oferit de tehnica moderna, toate unite intr-un decor de vis.

Construita in ideea de a oferi caldura, linistea si intimitatea dorita de fiecare dintre noi in vacanta, Cabana Turistica Perla Neamtului reuseste sa-si sustina din plin argumentele in momentul in care invitatia de a ne vizita este onorata. Cabana noastra este pregatita tot timpul anului sa-si intampine turistii cu ospitalitatea specifica, oferind tot confortul si toate facilitatile pentru oaspeti de toate varstele, astfel ca timpul petrecut va fi de neuitat.

Cu o panorama naturala impresionanta locul se bucura de multa liniste, fiind inconjurat de verdeata si ideal pentru turistii doritori de odihna, garantand o vacanta reusita.

Restaurantul de 40 locuri - aflat in cladirea principala, ofera bucate gustoase, care va vor face sa va amintiti mereu de plaiurile acestea; personalul experimentat este intotdeauna la dispozitia clientilor nostri, oferindu-le caldura si autentica ospitalitate nemteana, asigurandu-le turistilor un sejur placut.
- terasa de 60 locuri si foisor, unde veti avea parte de clipe de relaxare
- parcare pazita de 30 locuri;
- curte cu spatiu de joaca pentru copii;
Servicii ale Cabanei Turistice "Perla Neamtului":
- rezervari de locuri in restaurant;
- parcarea autoturismelor;
- parcare pazita - 20 locuri;
- comenzi taximetre;
- trezire comandata;
- loc de joaca pentru copii;
- bar;
- minibar in apartamente;
- restaurant;
- servicii de spalat si calcat lenjerie;
- vizite turistice cu ghid;
- room - service;
- servicii de secretariat: telefon, fax, xerox.
- rau in spatele curtii;
- accepta animale;
- gradina (curte amenajata);
- terasa - 20 locuri;
- foisor in curte;
- minisala de conferinte - 30 locuri;
- seif - pentru valori;
- T.V. si Radio in camera;
- baie proprie (apa calda si recen non stop);
- camere cu balcon;
- incalzire centrala;
- wireless;
- aer conditionat la camerele de la mansarda;
- FAX;
- organizarea unor activitati de petrecere a timpului liber (serbari populare, activitati sportive, culturale, participarea la activitati gospodaresti, propuse si organizate de gazda cabanei).

Cazare Vanatori pensiuni Vanatori Pensiunea Perla Neamtului Vanatori

Pensiunea Perla Neamtului - Vanatori

Adresa:

Sat Nemtisor Com Vanatori (langa rezervatia de zimbri - Vanatori Neamt)

Localitate:

Vanatori

Pensiuni:
NEAMT

Adauga comentariu

 


Cele mai noi pensiuni din NEAMT

Pensiuni Neamt - Pensiunea Geona - Poiana Teiului

Pensiunea Geona - Poiana Teiului

Un loc ideal, situat intre frumoasele culmi ale satului Petru Voda, intr-o zona cu un potential turistic atractiv si multumitor pentru toti.......

NEAMT
Pensiuni Neamt - Pensiunea Frasin - Tarcau

Pensiunea Frasin - Tarcau

Pensiunea Frasin este o pensiune intima, de familie, retrasa langa padure, ideala pentru cei ce vor liniste si relaxare....

NEAMT
Pensiuni Neamt - VILA Q - Varatec - Targu Neamt

VILA Q - Varatec - Targu Neamt

Situata la 10 km de Targu Neamt, in apropierea drumului care duce la Manastirea Varatec (DN 15C), la 200m de Padurea de Argint, Vila Q completeaza pei...

NEAMT
Pensiuni Neamt - Pensiunea Aurora - Agapia

Pensiunea Aurora - Agapia

Situata in apropierea Manastririi Agapia, in inima Parcului Natural Vanatori, pensiunea Aurora va pune la dispozitie toate facilitatile necesare unui ...

NEAMT
Pensiuni Neamt - Pensiunea Cabana Caprioara - Borca

Pensiunea Cabana Caprioara - Borca

Prima cabana din lemn rotund de pe valea Bistritei....

NEAMT

TRANSLATE THIS WEBPAGE